Logo Rene Pisters Dakwerken

Dakbedekking plaatsen in Roermond

Verschillende soorten dakbedekking

Er bestaan diverse mogelijkheden voor dakbedekking, maar niet elke bedekking past bij uw dak. Bent u op zoek naar iemand die dakbedekking voor u doet aanbrengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen dakbedekking voor alle soorten daken in de regio Roermond.

Platte daken: dakbedekking plaatsen

Een plat dak heeft ten opzichte van een regulier dak het grote voordeel dat je geen schuine wanden hebt. Tel daarbij op dat het plaatsen van een plat dak goedkoper is en dat zonnepanelen of een dakterras gemakkelijker zijn te realiseren, en je hebt een goed beeld van waarom platte daken zo populair zijn. Een plat dak heeft echter wel meer risico op lekkages en daarom is het belangrijk dat je een plat dak goed blijft onderhouden. Als specialist in dakbedekking plaatsen wij daarom niet alleen platte daken maar zijn wij ook voor vele klanten de vaste partner in het onderhoud. 

Dakbedekking plaatsen bij hellende daken

Een goed dak boven je hoofd geeft een veilig gevoel. Hoe lang je van dit veilige gevoel kunt genieten hangt echter voor een groot gedeelte van de kwaliteit van de plaatsing af. Wij van René Pisters Dakwerken weten dit als geen ander en werken daarom alleen met echte vaklieden. Als professioneel dakdekkersbedrijf hebben wij jarenlange ervaring in het plaatsen en repareren van dakbedekking in alle vormen en maten. Of je nu kiest voor leien (klein, groot, vierkant of rechthoekig) of traditionele dakpannen; wij hebben de juiste vakman die de klus efficiënt en met aandacht voor strakke afwerking kan klaren. 

Waarom Rene Pisters Dakwerken?

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op