Logo Rene Pisters Dakwerken

Dakdekkersbedrijf Limburg

Bekijk ook:

Onderhoud & Reparatie Schoorsteen vegen Dakkapellen Dakwerken Vacatures Contact
Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor ons?

  • Dakdekker in Limburg
  • 25+ jaar dakdekker
  • Eerlijke prijzen
  • Snelle service
  • Oplossingsgericht

Op zoek naar de beste dakdekker van Noord- Midden en Zuid-Limburg?

René Pisters Dakwerken is uw dakdekkersbedrijf in Limburg als u waarde hecht aan service en kwaliteit. Wij zijn uw lokale experts in alles wat met daken te maken heeft. Ons team van ervaren dakdekkers staat voor u klaar of u nu een reparatie, renovatie, of volledige dakinstallatie nodig heeft.

Als all-round dakdekkersbedrijf kunt u bij ons terecht voor alles op en om uw dak.

Het opbouwen van daken van alle type dakbedekkingLokaliseren en repareren van daklekkage

Dakgoot reparatieSchoorsteenveger werkzaamhedenPlaatsen van dakramen

Bouwen van dakkapellenOverkappingen en carports

Ons werkgebied in Limburg

Dakdekker Noord-Limburg: Van historische boerderijen tot moderne woningen, we zorgen voor duurzame en stijlvolle daken in Noord-Limburg.

Dakdekker Midden-Limburg: Of u nu in een stad of op het platteland woont, vanuit Roermond zijn wij snel bij u op locatie.

Dakdekker Zuid-Limburg: Wij zijn experts in het renoveren en repareren van zowel traditionele als moderne daken in het heuvelachtige Zuid-Limburg.

Dakdekkersbedrijf in Limburg

Wilt u meer weten over onze diensten?
Wij komen graag langs voor een vrijblijvende offerte.

Lovende recensies

Maar het gaat niet alleen om het werk zelf. René Pisters Dakwerken BV streeft naar een uitstekende klantenservice en betrouwbaarheid. Klanten van ons dakdekkersbedrijf in Limburg kunnen erop vertrouwen dat ze op elk moment de hulp en begeleiding krijgen die ze nodig hebben. Ons team is altijd beschikbaar om vragen te beantwoorden en advies te geven, en zorgt voor een snelle en efficiënte dienstverlening.

Wij zijn dan ook trots op de vele lovende recensies die wij de afgelopen jaren van tevreden klanten hebben ontvangen.

Betaalbare tarieven voor de meest vakbekwame dakdekkers in Limburg

Als dakdekkers bedrijf begrijpen wij dat dakreparaties en -installaties een investering zijn, en daarom bieden wij competitieve prijzen aan zonder in te leveren op kwaliteit. Op deze manier kunnen wij voor vrijwel iedereen en voor vrijwel iedere situatie een passende oplossing bieden.

Dus bent u benieuwt hoe veel uw project kost? Als dakdekkersbedrijf komen wij graag bij u langs in Noord Limburg, Zuid Limburg of Midden Limburg om een inschatting te maken en met u mee te denken.

Dakkapellen Limburg

Uw dak ook (weer) in topconditie?

René Pisters en zijn team zijn gepassioneerd over hun werk en streven naar niets minder dan uitmuntendheid in alles wat ze doen. Of u nu een dakdekkersbedrijf in Limburg nodig heeft voor een kleine reparatie of een volledige installatie, u kunt erop vertrouwen dat wij u de beste service bieden. Ons werkgebied is groot dus of u nu in Noord Limburg, Midden Limburg of Zuid Limburg en in Sittard, Maastricht, Brunssum of Venlo woont: wij staan voor u klaar!

Voorbeelden van onze projecten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op