Over ons

Dakdekker Roermond

Op zoek naar een professionele dakdekker voor dakreparatie, dakonderhoud of het plaatsen van een nieuw dak? Bij René Pisters Dakwerken bent u aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring en vakkundigheid kunnen we met trots zeggen dat wij in de regio Roermond een begrip zijn geworden als het gaat om alle werkzaamheden op en om het dak. Ons portfolio wordt daarom ieder jaar uitgebreid met vele grote en kleine projecten en nieuwe klanten die we tot ons vaste klantenbestand mogen rekenen.

Onze dakdekkers zijn professionals en weten precies hoe ze uw dak in (weer) in topconditie kunnen krijgen. Wij geloven in het leveren van een uitstekende service en hebben hart voor ons vak. Daarnaast staan wij bekend om onze transparante communicatie en onze commitment om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Onze doelstelling is altijd om te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare en vakkundige dakdekker in Roermond, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek hoe wij uw dak in topconditie kunnen krijgen. Wij garanderen u een uitstekende service en een prachtig resultaat!

Waarom onze klanten kiezen voor René Pisters Dakwerken BV:

  • Jarenlange ervaring
  • Eerlijke prijzen
  • Snelle service
  • Oplossingsgericht 
  • Betrouwbaar in het nakomen van afspraken en geleverde kwaliteit

René Pisters Dakwerken BV voert o.a. de volgende werkzaamheden uit in Swalmen/Roermond/Posterholt/Herkenbosch/Herten/Linne/Vlodrop/Berg:


Dakreparatie

Wilt u meer weten over onze diensten, heeft u een vraag over werkzaamheden aan uw dak of heeft u schade en bent u op zoek naar snelle en vakkundige reparatie? Neem dan snel contact met ons op. Voor reparaties en spoed kunnen wij u zelfs vaak al binnen 24 uur al helpen! 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op