Logo Rene Pisters Dakwerken

Dakleer vervangen in Roermond

Er bestaan verschillende soorten dakbedekkingen voor een plat dak. U heeft bijvoorbeeld keuze uit bitumen, EPDM of pvc. Bitumen wordt ook wel dakleer genoemd. Het is de meest voorkomende soort dakbedekking voor een plat dak. Deze duurzame dakbedekking heeft een levensduur van ongeveer 25 jaar. Er komt dus altijd een moment dat het dakleer aan vervanging toe is. Naast ouderdom kunnen ook externe beschadigingen een oorzaak zijn voor het vervangen van dakleer.

Voordelen van dakleer

Dakleer is niet voor niets de meest voorkomende dakbedekking voor platte daken. Het biedt namelijk een goede bescherming tegen regenwater. Een onbeschadigde dakbedekking met dakleer zorgt ervoor dat uw woning beschermt is tegen vocht. U hoeft dus niet bang te zijn voor lekkages. Zoals we eerder al schreven is dakleer ook duurzaam. Er wordt voornamelijk gebruik gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast brengt dakleer relatief lage kosten met zich mee in vergelijking tot andere dakbedekkingen. En als laatste, niet geheel onbelangrijk, dakleer is gemakkelijk te vervangen.

Hoe kan ik dakleer zelf vervangen?

Het is mogelijk om dakleer zelf te vervangen. Het is echter een tijdrovende klus waar fysiek zwaarder werk voor nodig is. U dient eerst het oude dakleer te verwijderen, zonder de ondergrond te beschadigingen. Vervolgens moet u de ondergrond schoonmaken en de onderconstructie controleren voordat er nieuw dakleer gelegd kan worden.

Dakleer laten vervangen Roermond

Vraagt u zich af welke kosten komen kijken bij het vervangen van dakleer in Roermond? Het vervangen van dakleer is in verhouding tot andere dakbedekkingen goedkoop. Maar om u een passend advies te geven over de kosten hebben wij meer informatie nodig. De totaalprijs hangt namelijk af van verschillende factoren. Denk aan een onderlaag en het aantal m2. Wij stellen graag een offerte voor u op.

Contact

Rene Pisters Dakwerken B.V.
Uw dakdekker in de regio Roermond

06-23650058
info@renepistersdakwerken.nl

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op