Logo Rene Pisters Dakwerken

Hoe kan ik mijn dakpannen reinigen?

Dakpannen reinigen Roermond

Uw dak beschermt uw woning tegen weersinvloeden. Om lang profijt te hebben van uw dakpannen is het belangrijk om tijdig onderhoud te plegen. Het onderhouden van uw dak is werk dat u door een professional moet laten doen. Er is namelijk specialistische kennis voor nodig.

Waarom tijdig onderhoud van dakpannen?

Door tijdig onderhoud te laten plegen aan uw dak, kunt u lekkages voorkomen. Door algen en mos ontstaan er beschadigingen aan dakpannen. Daarnaast kan het voorkomen dat sommige dakpannen afzakken. Door deze problemen kunnen er zwakke plekken in uw dak ontstaan, waardoor lekkages ontstaan.

Periodiek dakonderhoud

Ieder dak heeft om de zoveel tijd onderhoud nodig. Met het tijdig plegen van dakonderhoud voorkom je namelijk vervelende problemen zoals lekkages, houtrot en vochtplekken in het huis. Door preventief in te grijpen kun je met het plegen van dakonderhoud dan ook veel geld besparen. Voor een groot deel van onze vaste klanten is het daarom ook vaste prik dat wij het dak geregeld komen inspecteren. Zeker wanneer een dak al meer dan 30 jaar oud is, is een periodieke inspectie en onderhoudsbeurt namelijk geen overbodige luxe.

Contact

Rene Pisters Dakwerken B.V.
Uw dakdekker in de regio Roermond

06-23650058
info@renepistersdakwerken.nl

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op