Logo Rene Pisters Dakwerken

Nieuw dak laten plaatsen

Nieuw dak laten plaatsen

Met de nieuwe energieprijzen zit u ongetwijfeld na te denken wat u allemaal kan doen om uw woning meer energie besparend te laten zijn. Zo kunt u uw muren en vloeren isoleren, maar is er ook veel winst te halen uit uw dak. Als uw dak beschadigd is of ouder wordt, kan het een negatieve invloed hebben op de efficiëntie van de verwarming van het huis. Warmte stijgt immers omhoog en kan het huis ongewenst door het dak verlaten.

Uw dak renoveren

Heeft u een oud dak? Dan kan het veel waarde toevoegen uw dak de laten inspecteren en de problemen op het dak aan te pakken. Zo is de levensduur van uw dak te verlengen en zorgt u er voor dat bestaande schade niet erger wordt. Het aanpakken van uw dak kan ook een andere reden hebben dan het meer energie-zuinig voor u te laten werken, zoals verkoop of uitbreiding van uw huis. Het is immers niet verassend dat een nieuw goed dak de waarde van uw woning laat stijgen (onder andere mede door de energiebesparing die hier mee gemoeid kan gaan).

Kortom; een nieuw dak verhoogt de waarde van uw woning en is dus een goede investering wanneer u van plan bent uw woning te verkopen, maar ook terwijl u gewoon blijft wonen in uw woning zal het besparen op de energierekening.

Heeft u eraan gedacht om uw buren te betrekken?

Wanneer u woont in een rijtjeshuis, hoekwoning of 2-onder-1-kap woning dan heeft het plaatsen van een nieuw dak effect op het gehele uiterlijk van het woningblok. Bij het laten plaatsen van een nieuw dak kan het daarom slim zijn om uw buren erbij te betrekken. Mocht u een nieuw dak willen plaatsen omdat deze verouderd is dan kan het zelfs zo zijn dat het dak van uw buren ook aan vernieuwing toe is. En misschien zelfs het belangrijkste: 2 aaneengesloten daken repareren zal ook nog eens positief effect hebben op uw portemonnee omdat we de werkzaamheden tegelijkertijd kunnen aanpakken!

Wenst u meer informatie over het laten renoveren of plaatsen van een nieuw dak? Neem dan gerust contact met ons op!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op