Logo Rene Pisters Dakwerken

Wat als er water op het plat dak blijft staan?

Door (extreme) neerslag kan er water blijven staan op uw plat dak. Merkt u dat het water niet afgevoerd wordt? Dan is het een goede stap om naar de oorzaak op zoek te gaan. Het is niet goed voor uw plat dak, wanneer daar langdurig water op blijft staan. Een van de meest voorkomende oorzaken is een verstopping in de afvoer. Deze ontstaan meestal door bladeren die door het regenwater meegevoerd worden. Het komt ook wel eens voor dat de regenpijp verstopt is, hierdoor kan het water niet wegstromen.

Zorg ervoor dat er geen hinder ontstaat waardoor het regenwater niet afgevoerd kan worden. Uw plat dak is géén opslagplek voor spullen. Wanneer het water te lang op het plat dak blijft staan, ontstaan er namelijk lekkages.

Hulp van een professionele dakdekker inschakelen

Merkt u dat er water op uw plat dak blijft staan, maar kunt u niet vinden waardoor? Schakel dan de hulp in van een professionele dakdekker.

Als professionele dakdekker in de regio Roermond gaan wij op zoek naar de oorzaak en pakken we het probleem direct aan. Schakel onze hulp in. Wij voorkomen lekkages.

Contact

Rene Pisters Dakwerken B.V.
Uw dakdekker in de regio Roermond

06-23650058
info@renepistersdakwerken.nl

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op