Logo Rene Pisters Dakwerken

Dakonderhoud en dakreparatie

Bekijk ook:

Onderhoud & Reparatie Schoorsteen vegen Dakkapellen Dakwerken Vacatures Contact
Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor ons?

  • Dakdekker in Limburg
  • 25+ jaar dakdekker
  • Eerlijke prijzen
  • Snelle service
  • Oplossingsgericht

Dakonderhoud in Limburg

Ieder dak heeft om de zoveel tijd onderhoud nodig. Met het tijdig plegen van dakonderhoud voorkom je namelijk vervelende problemen zoals lekkages, houtrot en vochtplekken in het huis. Door preventief in te grijpen kun je met het plegen van dakonderhoud dan ook veel geld besparen.

dakonderhoud

Voor een groot deel van onze vaste klanten in Limburg is het vaste prik dat wij als dakdekkersbedrijf ons gezicht regelmatig laten zien. Zeker wanneer een dak al meer dan 30 jaar oud is, is een tijdige dakinspectie en/of onderhoudsbeurt door een dakdekker geen overbodige luxe. 

Dakreparatie in Roermond en omstreken

Hoewel goed onderhoud je een hoop ellende kan besparen kunnen er toch omstandigheden voorkomen waardoor het dak onverwachts moet worden gerepareerd. Na een flinke storm kunnen bijvoorbeeld pannen van het dak zijn gewaaid of hebben vallende takken de dakconstructie beschadigd. Stormschade is dan ook een van de meest voorkomende situaties waarbij wij dakreparatie uitvoeren.

Doordat wij als dakdekkersbedrijf al jarenlang in het vak zitten begrijpen we hoe vervelend schade is en daarom proberen we altijd zo snel mogelijk ter plaatse aanwezig te zijn. In de hele provincie Limburg leveren wij daarom spoedservice als dat nodig is. Met een oplossingsgerichte werkwijze en met oog voor duurzame resultaten zorgen wij ervoor dat jouw dak weer snel als nieuw is.

Dakonderhoud

 

Heb je schade na een storm en ben je onzeker wie je moet inschakelen? Dit handige schema van de brandweer helpt je bij het kiezen voor de juiste persoon of instantie voor de situatie.

Waarom klanten kiezen voor René Pisters Dakwerken BV:

  • Jarenlange ervaring als dakdekkersbedrijf in Limburg
  • Eerlijke prijzen
  • Snelle service
  • Oplossingsgericht 
  • Betrouwbaar in het nakomen van afspraken en geleverde kwaliteit

Dakonderhoud en dakreparatie prijzen

Benieuwd naar het kostenplaatje om jouw dak te repareren of wil je weten wat je kunt verwachten van periodiek onderhoud door een vakkundige dakdekker? Of ben je benieuwd wat er allemaal bij komt kijken wanneer wij een plat dak vervangen?

Omdat werken op en aan het dak in vrijwel iedere situatie uniek is hebben wij geen vaste prijzen. Een dak met verschillende lichtkoepels en met leien bedekt is heeft namelijk ander onderhoud nodig dan een regulier pannendak. Een kostenindicatie maken wij daarom altijd op basis van jouw wensen en een eventuele kennismaking bij jou op locatie.

Voor meer informatie over dakonderhoud en dakreparatie vragen we je daarom om telefonisch of per mail contact met ons op te nemen. 

Voorbeelden van onze projecten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op