Logo Rene Pisters Dakwerken

Dakkapellen

Bekijk ook:

Onderhoud & Reparatie Schoorsteen vegen Dakkapellen Dakwerken Vacatures Contact
Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor ons?

 • Dakdekker in Limburg
 • 25+ jaar dakdekker
 • Eerlijke prijzen
 • Snelle service
 • Oplossingsgericht

Uw dakkapel in Limburg binnen 2 dagen geplaatst

René Pisters Dakwerken is gespecialiseerd is in het plaatsen van dakkapellen in de regio Limburg. Wij hebben jarenlange ervaring in het vak en kunnen daardoor een uitstekende service bieden waarbij we de plaatsing vaak al binnen 2 dagen kunnen realiseren.

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel en daarom zorgen wij altijd voor een mooie afwerking en een strak eindresultaat. Onze vakmensen hebben oog voor detail en gaan pas weg als jij helemaal tevreden bent met het resultaat.

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van verschillende soorten dakkapellen en kunnen jou hierin uitgebreid adviseren. Bij ons is een dakkapel daarom altijd maatwerk zodat we het beste resultaat kunnen garanderen. Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden binnen je budget en geven je direct een indicatie van de kosten.

Ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden voor jouw situatie? Neem dan gerust contact met ons op en wij vertellen je graag meer. Bij René Pisters Dakwerken ben je verzekerd van een professionele en betrouwbare service waarbij we jouw wensen altijd centraal stellen.

De voordelen van een dakkapel kopen

Een dakkapel plaatsen is een slimme manier om meer licht en ruimte te krijgen in een kamer met een schuin dak. Doordat je een groter oppervlakte creëert waar je rechtop kunt staan voelt een kamer niet alleen ruimer, maar wordt het ook mogelijk deze praktischer in te richten. Zo kan een zolderkamer transformeren tot een werkplek of wordt het mogelijk in de badkamer een grotere wastafel te plaatsen.

En wist je dat het zelfs mogelijk is dat je kunt besparen op je energiekosten? Doordat je voor betere lichtinval zorgt kan, wanneer de zon meewerkt, een kamer sneller aangenaam warm worden. Daarbij kunnen dakkapellen compleet op maat worden gemaakt waardoor er voor iedere situatie en smaak iets te bedenken is.

Dakkapel in Limburg

Snel geplaatst en vakkundig afgewerkt

Geen zin in een ingrijpende verbouwing, maar wil je wel meer ruimte in huis? Laat je dan eens verrassen door de mogelijkheden dat een moderne dakkapel biedt. Doordat de kosten relatief laag liggen ten opzichte van een verbouwing terwijl het effect groots is, is dit een populaire manier om het huis in waarde te laten stijgen.

Als dakkapel specialist van Limburg denken wij graag met je mee over de meest passende oplossing voor jouw situatie. De plaatsing verzorgen wij op de vakkundige wijze die je van ons gewend bent en daardoor ben je verzekerd van een strakke afwerking en een lange levensduur.

De voordelen van op een rijtje

 • Snel geplaatst
 • Meer licht en ruimte zonder ingrijpende verbouwing
 • Besparen op energiekosten
 • Waardestijging van de woning
 • Extra leefruimte

Dakkapel plaatsen: de kosten

De kosten en tijdsinvestering voor het laten plaatsen van een dakkapel in Limburg is voor iedere situatie verschillend. Het is daarom belangrijk dat je je goed laat informeren over de mogelijkheden en de daarmee gepaard gaande voordelen en nadelen.

Voor een kleiner budget is een houten dakkapel of kant en klare dakkapel wellicht interessanter dan een kunststof aangezien de aanschafkosten een stuk lager liggen. Daar staat echter wel tegenover dat een hout meer onderhoud vergt en een kortere levensduur heeft ten opzichte van een kunststof.

Verder zijn afwegingen zoals bijvoorbeeld de isolatiewaarde en het uiterlijk belangrijk om mee te nemen in het kostenplaatje. Maar vergeet vooral ook niet om te controleren of u een vergunning moet aanvragen voor uw dakkapel Limburg. Dit doet u eenvoudig zelf via het omgevingsloket.

Benieuwd naar de mogelijkheden en het bijpassende kostenplaatje in jouw situatie? Neem dan contact op om een offerte aan te vragen. Wij vertellen je graag over de verschillende opties en we geven je direct een indicatie van de kosten. Vanuit Roermond werken wij door heel Limburg.

Waarom klanten in heel Limburg voor René Pisters Dakwerken BV kiezen:

 • Jarenlange ervaring als dakdekkersbedrijf in Limburg
 • Eerlijke prijzen
 • Betrouwbaar in het nakomen van afspraken
 • Uitstekende service en kwaliteit

Wacht daarom niet langer en neem contact op met de beste vakmannen voor een dakkapel in Limburg! Meer weten over René Pisters Dakwerken? Of benieuwd naar ons werk? Bekijk dan ook eens onze projectpagina en over ons pagina.

Voorbeelden van onze projecten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op