Logo Rene Pisters Dakwerken

Lichtkoepels

Bekijk ook:

Onderhoud & Reparatie Schoorsteen vegen Dakkapellen Dakwerken Vacatures Contact
Offerte aanvragen

Waarom kiezen voor ons?

 • Dakdekker in Limburg
 • 25+ jaar dakdekker
 • Eerlijke prijzen
 • Snelle service
 • Oplossingsgericht

Lichtkoepel laten plaatsen

Lichtkoepels worden vaak geplaatst op platte daken en in ruimtes waar het niet mogelijk is om op een andere manier een raam te plaatsen. Maar toch is een lichtkoepel niet alleen maar een alternatief voor wanneer een regulier raam geen optie is. Een lichtkoepel of lichtstraat kan namelijk ook een hele mooie toevoeging zijn in een ruimte waar al voldoende licht binnenkomt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooie lichtstraat boven de eettafel om de leefkeuken te accenturen? Of een lichtkoepel in de badkamer voor extra ventilatie? Doordat lichtkoepels zo veelzijdig zijn is er altijd wel een koepel te vinden die perfect aansluit op jouw wensen. Bij het kiezen van een lichtkoepel is het daarom belangrijk dat je je goed laat adviseren en dat je ook weet wat je kunt verwachten van bijvoorbeeld het onderhoud. Lichtkoepels en lichtstraten zijn namelijk minder gemakkelijk te reinigen dan een regulier raam omdat je er vaak lastig bij kan komen. Ook kan het voorkomen dat je in de loop van de jaren te maken krijgt met lekkage of bijvoorbeeld stormschade. Als specialist in het plaatsen, reinigen en onderhouden van lichtkoepels kunnen we jou echter altijd helpen waardoor je vanaf het moment van plaatsing jarenlang plezier zult beleven van alle voordelen van een lichtkoepel. 

De voordelen op een rijtje:

 • Natuurlijk licht van bovenaf
 • Professionele plaatsing vergroot de levensduur 
 • Opties voor o.a. ventilatie en extra veiligheid tegen inbraak
 • Goed onderhoud kan schade en lekkages voorkomen

Waarom kiezen klanten voor René Pisters Dakwerken BV:

 • Jarenlange ervaring
 • Eerlijke prijzen
 • Snelle service
 • Oplossingsgericht 
 • Betrouwbaar in het nakomen van afspraken en geleverde kwaliteit

Lichtkoepel prijzen, lichtkoepel plaatsen en reparatie

De kosten van het plaatsen of repareren van een lichtkoepel zijn voor iedere situatie anders. De totaalprijs is namelijk niet alleen afhankelijk van het type lichtkoepel dat je kiest maar hangt ook af van de plek waar hij moet worden geplaatst. Toch is het niet moeilijk om een indicatie te krijgen van de kosten van een lichtkoepel in jouw situatie. Door telefonisch of per mail contact met ons op te nemen kunnen we jou snel meer duidelijkheid geven over de verwachtte kosten. Moet jouw lichtkoepel gereinigd worden of heb je last van lekkage? Ook dan vertellen we je graag vooraf wat de kosten van de werkzaamheden zijn zodat je weet waar je aan toe bent. 

Veelgestelde vragen over Lichtkoepels

Wat kost een lichtkoepel plaatsen?

De kosten voor het plaatsen van een lichtkoepel kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte en het type van de lichtkoepel, de complexiteit van de installatie, eventuele aanpassingen die nodig zijn aan het dak, en andere specifieke kenmerken van jouw gebouw. Om een nauwkeurige schatting te krijgen die past bij jouw specifieke situatie, raden we aan om contact op te nemen. Wij kunnen een grondige inspectie uitvoeren van je dak, rekening houdend met alle benodigde details, en je vervolgens voorzien van een gepersonaliseerde offerte.

Voordelen lichtkoepel plat dak

Een lichtkoepel op een plat dak biedt diverse voordelen, zoals natuurlijke verlichting, ventilatie, ruimtebesparing, privacy en esthetiek. Het kan de leef- of werkomgeving aangenamer maken. Wil je weten hoe een lichtkoepel jouw specifieke situatie kan verbeteren? Neem dan gerust contact met ons op voor advies op maat.

Kan een lichtstraat op een plat dak?

Ja, een lichtstraat kan zeker op een plat dak worden geïnstalleerd. Dit biedt vergelijkbare voordelen als bij installatie op een schuin dak, zoals natuurlijke verlichting en esthetische verbeteringen. Voor advies op maat over het installeren van een lichtstraat op een plat dak kun je het beste contact opnemen met een professionele installateur.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op