Logo Rene Pisters Dakwerken

Uw dak winterklaar maken

De winter staat weer voor de deur. Het is daarom belangrijk om u alvast af te vragen of uw dak al klaar is voor de winter. Zo ervaart u gedurende de winter namelijk meer woongenot.

Voorkom lekkages

Een dak is gevoelig voor lekkages. Er zijn namelijk een paar kwetsbare delen waar snel lekkages kunnen voorkomen, zoals: afsluitprofielen, schoorsteenaansluiting en doorvoeren. Hier kunnen na verloop van tijd scheuren in ontstaan. Door tijdig onderhoud te laten plegen door een dakdekker worden deze schades snel herkend en gerepareerd.

Onnodig warmteverlies voorkomen

Tussen de grens van uw dak en de muren kunnen naden en kieren ontstaan. Hierdoor kan er veel warmte verloren gaan in de winter. Laat daarom deze daarom tijdig repareren.

Plat dak winterklaar maken

Hevige regen kan op plat dak voor lekkages zorgen. Water kan op dit type daken namelijk moeilijker aflopen. Het is daarom belangrijk om voor de winter (en herfst) te controleren of alle afvoeren vrij zijn. Zo kunt u eenvoudig lekkages voorkomen.

Periodiek dakonderhoud

Rene Pisters Dakwerken heeft vele jaren ervaring en verzorgt voor vele klanten het periodieke onderhoud van daken en dakgoten. Neem gerust contact met ons op.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op