Logo Rene Pisters Dakwerken

Een plat dak vervangen: zo doen wij dat.

Als dakdekkersbedrijf in Limburg weten wij dat een plat dak een grote verantwoordelijkheid is. Een plat dak is namelijk de eerste verdedigingslinie van uw huis tegen regen, sneeuw, hagel en zon. Een goed onderhouden dak kan jaren meegaan, maar als het niet goed wordt onderhouden, kan het leiden tot kostbare reparaties of zelfs vervanging. Dus hoe weet je wanneer het […] Lees verder »

Uw dak winterklaar maken

De winter staat weer voor de deur. Het is daarom belangrijk om u alvast af te vragen of uw dak al klaar is voor de winter. Zo ervaart u gedurende de winter namelijk meer woongenot. Voorkom lekkages Een dak is gevoelig voor lekkages. Er zijn namelijk een paar kwetsbare delen waar snel lekkages kunnen voorkomen, zoals: afsluitprofielen, schoorsteenaansluiting en doorvoeren. […] Lees verder »

Nieuw dak laten plaatsen

Nieuw dak laten plaatsen Met de nieuwe energieprijzen zit u ongetwijfeld na te denken wat u allemaal kan doen om uw woning meer energie besparend te laten zijn. Zo kunt u uw muren en vloeren isoleren, maar is er ook veel winst te halen uit uw dak. Als uw dak beschadigd is of ouder wordt, kan het een negatieve invloed […] Lees verder »

Dakbedekking in de zomer

Bescherm je dak. Ook in de zomer! Een dak beschermt ons tegen diverse weersomstandigheden. Of het nu hard waait, hard regent of sneeuwt. Kortom, een dak boven ons hoofd heeft het jaarlijks zwaar te verduren. Maar niet alleen in de storm en regenachtige herfst of in de winter tijdens zware sneeuwval, maar ook in de hete zomers. Daarom is het […] Lees verder »

Dakdekker Roermond

Dé dakdekker in Roermond: Rene Pisters Dakwerken René Pisters Dakwerken BV heeft ervaring en vakkennis met alle voorkomende dakwerkzaamheden voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij leveren vakkundig werk voor een goede prijs. Vele jaren ervaring maken ons niet alleen specialist op het gebied van dakbedekking, ook voor dakonderhoud, het verhelpen van daklekkages en dakreparatie bent u bij ons op het juiste […] Lees verder »

Dakbedekking plaatsen in Roermond

Verschillende soorten dakbedekking Er bestaan diverse mogelijkheden voor dakbedekking, maar niet elke bedekking past bij uw dak. Bent u op zoek naar iemand die dakbedekking voor u doet aanbrengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen dakbedekking voor alle soorten daken in de regio Roermond. Platte daken: dakbedekking plaatsen Een plat dak heeft ten opzichte van […] Lees verder »

Wat te doen bij een daklekkage?

Helaas komt het soms voor dat het begint te druppelen in uw woning. Het komt nooit goed uit wanneer een dak gaat lekken, maar er zijn een aantal stappen die u kunt ondernemen om de kosten en de schade te beperken.  Waterschade door lekkage voorkomen De prioriteit bij een lekkage is het beperken van de waterschade. Probeer alles wat beschadigd […] Lees verder »

Dakgoten schoonmaken: hoe vaak en waarom?

Hoe vaak de dakgoot schoonmaken? Het schoonmaken van de dakgoot is een taak die vaak overgeslagen wordt. Maar als u uw dakgoten niet periodiek schoonmaakt dan kunnen er lekkages of overstromingen ontstaan. Wij raden u daarom aan om uw dakgoot minimaal een keer per jaar goed te reinigen. Staan er veel bomen in de buurt van uw woning? Dan raden […] Lees verder »

De voordelen van platte daken in combinatie met zonnepanelen

Wij krijgen van klanten steeds vaker van klanten te horen dat ze duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Het aanleggen van een plat dak is  ideaal voor mensen die zonnepanelen willen gaan aanleggen. Zonnepanelen op platte daken bieden de beste garantie op een zo hoog mogelijk rendement. Platte daken bieden namelijk de mogelijkheid om zelf de hellingshoek te bepalen. […] Lees verder »

Onderhoudstips om lekkages op uw dak tegen te gaan

Ieder dak heeft om de zoveel tijd onderhoud nodig. Met het tijdig plegen van dakonderhoud voorkom je namelijk vervelende problemen zoals lekkages, houtrot en vochtplekken in het huis. Door preventief in te grijpen kun je met het plegen van dakonderhoud dan ook veel geld besparen. Voor een groot deel van onze vaste klanten is het daarom ook vaste prik dat […] Lees verder »

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op