Logo Rene Pisters Dakwerken

Herfst- en winterproof: 5 fouten om te vermijden bij dak en dakgoot voorbereiding

De zomerzon begint langzaam te wijken voor de herfstbries, en terwijl de dagen korter worden en de bladeren kleurrijk veranderen, komt het moment dichterbij om je huis klaar te maken voor de naderende koude maanden. Een cruciaal onderdeel van deze voorbereiding is het verzorgen van je dak en dakgoten. Ze vormen immers de eerste verdedigingslinie tegen regen, sneeuw en ijzige […] Lees verder »

Stappenplan om je dakgoten schoon te maken

Terwijl we stiekem hopen op een mooie nazomer om het grillige weer van de zomervakantie te compenseren, begint de temperatuur te zakken en merken we dat de dagen korter worden. Het is duidelijk dat de herfst om de hoek kijkt en daar horen uiteraard ook de typische herfstklusjes weer bij. In deze blog bespreken we daarom waarom het reinigen van […] Lees verder »

De stappen naar een succesvolle zolderrenovatie: jouw gids naar de perfecte ruimte

Jouw gids naar een droomzolder Ben je klaar om van je vergeten zolder een prachtige en functionele ruimte te maken? Een zolderrenovatie kan een spannend project zijn, maar met de juiste stappen en professionele begeleiding kan het een succesvolle transformatie worden. In deze stapsgewijze handleiding delen we essentiële stappen voor een geslaagde zolderrenovatie, inclusief het belang van een goede dakconstructie, […] Lees verder »

Maak je huis hittegolf-proof: tips voor een koeler en comfortabeler huis.

Maak je huis hittegolf-proof: tips voor een koeler en comfortabeler huis. Met de zomer in volle gang en hittegolven die steeds vaker voorkomen, is het belangrijk om ons huis voor te bereiden op de verzengende hitte. Door enkele eenvoudige aanpassingen kun je een koeler en comfortabeler binnenklimaat creëren, zelfs tijdens de heetste dagen. In dit blogbericht delen we praktische tips […] Lees verder »

Een plat dak vervangen: zo doen wij dat.

Als dakdekkersbedrijf in Limburg weten wij dat een plat dak een grote verantwoordelijkheid is. Een plat dak is namelijk de eerste verdedigingslinie van uw huis tegen regen, sneeuw, hagel en zon. Een goed onderhouden dak kan jaren meegaan, maar als het niet goed wordt onderhouden, kan het leiden tot kostbare reparaties of zelfs vervanging. Dus hoe weet je wanneer het […] Lees verder »

Uw dak winterklaar maken

De winter staat weer voor de deur. Het is daarom belangrijk om u alvast af te vragen of uw dak al klaar is voor de winter. Zo ervaart u gedurende de winter namelijk meer woongenot. Voorkom lekkages Een dak is gevoelig voor lekkages. Er zijn namelijk een paar kwetsbare delen waar snel lekkages kunnen voorkomen, zoals: afsluitprofielen, schoorsteenaansluiting en doorvoeren. […] Lees verder »

Nieuw dak laten plaatsen

Nieuw dak laten plaatsen Met de nieuwe energieprijzen zit u ongetwijfeld na te denken wat u allemaal kan doen om uw woning meer energie besparend te laten zijn. Zo kunt u uw muren en vloeren isoleren, maar is er ook veel winst te halen uit uw dak. Als uw dak beschadigd is of ouder wordt, kan het een negatieve invloed […] Lees verder »

Dakbedekking in de zomer

Bescherm je dak. Ook in de zomer! Een dak beschermt ons tegen diverse weersomstandigheden. Of het nu hard waait, hard regent of sneeuwt. Kortom, een dak boven ons hoofd heeft het jaarlijks zwaar te verduren. Maar niet alleen in de storm en regenachtige herfst of in de winter tijdens zware sneeuwval, maar ook in de hete zomers. Daarom is het […] Lees verder »

Dakdekker Roermond

Dé dakdekker in Roermond: Rene Pisters Dakwerken René Pisters Dakwerken BV heeft ervaring en vakkennis met alle voorkomende dakwerkzaamheden voor zowel nieuwbouw als renovatie. Wij leveren vakkundig werk voor een goede prijs. Vele jaren ervaring maken ons niet alleen specialist op het gebied van dakbedekking, ook voor dakonderhoud, het verhelpen van daklekkages en dakreparatie bent u bij ons op het juiste […] Lees verder »

Dakbedekking plaatsen in Roermond

Verschillende soorten dakbedekking Er bestaan diverse mogelijkheden voor dakbedekking, maar niet elke bedekking past bij uw dak. Bent u op zoek naar iemand die dakbedekking voor u doet aanbrengen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen dakbedekking voor alle soorten daken in de regio Roermond. Platte daken: dakbedekking plaatsen Een plat dak heeft ten opzichte van […] Lees verder »

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact op